Välkommen hem Rocky

Jaha..? Hur blev det nu..? Såg ett inlägg på fb i tisdags om att någon letade efter en omplaceringshund. Just det, tänkte jag, det borde jag också börja hålla utkik efter. Fille och Hugo börjar bli till åren och det är bra om de gamla hundarna kan hjälpa till att sätta pli på de yngre. Letade i alla fall upp ett par grupper på fb för omplacering av hundar. När jag så scrollade genom flödet så var det en hund som sa att jag är ju alldeles perfekt för Rucklet. Så där direkt, det var ju kanske inte riktigt meningen men det är oftast så det blir med djur här i Rucklet. Spontanhandlingar. Efter kontakt med hundägaren kom vi i alla fall överens om att jag skulle komma och kika på hunden som idag fredag på förmiddagen. Och en så trevlig hund fick förstås följa med hem. Välkommen till Rucklet Rocky!

Rocky är född i juli 2018, så sju månader, och en schäfer utan stamtavla med spetssnurr på svansen. En stor hund redan nu vid sju månader. Undrar hur stor han kommer att bli?

Hugo har accepterat nykomlingen utan vidare krusiduller. Det gick sannerligen smärtfritt åtminstone än så länge. Fille är inte riktigt lika förtjust. Han ligger under trappen, morrar och undrar vad det är för elände som matten släpat hem. Rocky är lite stressad över flytten men förvånansvärt lugn.

Nu vill det till att börja lydnadsträningen per omgående. Kanske att hund nummer fyra kan bli en lydig jycke.

This entry was posted in Hundar and tagged . Bookmark the permalink.

Kommentarer

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

No Trackbacks.