Bra start på dagen, glas- och temuggskross

Jaha, den här dagen startade ju bra. Höll på att plocka ut diskmaskinen, hade precis stoppat ner några glas i lådan, vände mig om för att fortsätta plocka ur diskmaskinen. Ett högt brak och när jag vände mig om var hela glas- och temuggslådan på väg ner i golvet. Grattis! Det blev till att plocka glas och få upp allt splitter från golvet före några djur började klampa omkring i det. Förvånansvärt ändå hur många glas och muggar som höll. Och vilken tur att det inte var några fötter eller tassar därunder när den gick i golvet.

Det var spånskivan som inte orkade längre. Hela skruvfästena lossnade. Såg att fästena bara var skruvade med de yttersta och mellersta hålen. Tycker att de borde skruvas även med det innersta för att motverka just det här? Att spånskivan till slut ger upp av påfrestningen. Vad sjutton gör jag nu..? Behöver hela skåpet bytas? Det blir inte roligt…

This entry was posted in Missöden, Renovering and tagged . Bookmark the permalink.

Kommentarer

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

No Trackbacks.