Det fick bli en V70

Min fina buss, VW Shuttle, gick inte igenom besiktningen. Blev grundlurad av skitgubben som sålde den till mig förra sommaren som hade släckt varningslampan för motorfel. Kostar skjortan att fixa i ordning när jag inte kan göra själv. Det fick bli en hederlig Volvo V70 med 10 år på nacken. Den får inte dra så tungt släp men ett par islänningar kan jag packa in i hästtransporten och köra utan problem. Trevlig var den att köra så det blir nog bra det här. Om det nu inte blir som vanligt när jag köper bil och allt bara börjar haverera…

 

This entry was posted in Uncategorized and tagged , , . Bookmark the permalink.

Kommentarer

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

No Trackbacks.