Färgmatchat sällskap på promenaden

Jag köpte garn när jag var på Island i somras. Tänkte att det kommer väl att bli liggandes. Men det blev nästan som att vinna på lotteri för jag fick en fråga om jag inte ville ha en tröja stickad av det där garnet jag köpte. Och det ville jag. Garnet förmedlades och en ytterligare färg kompletterades med, senapsgult blev det förutom det mossgröna och roströda. På kalaset i lördags överraskades jag med den färdigstickade islandströjan. Blev så glad, den var verkligen helt perfekt! Det är som tankeläsning av vad jag tycker om.

Tack Gunilla!

När jag nu har en så fin tröja så får ju sällskapet på häst- och hundpromenaden färgmatchas. Skálda, Audna och Hugo fick följa med idag igen. Perfekt färgmatch med tröjan.

This entry was posted in Hästar, Hundar, Islandshästar and tagged , , . Bookmark the permalink.

Kommentarer

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

No Trackbacks.