Avskärmning för punktväxtbelysningen

Har funderat på hur jag ska fixa avskärmning så att ljuset från punktbelysningen för växterna fokuseras ner på växten istället för att spridas runt i hela rummet när det inte finns någon skärm. Kom på att plåtsidorna från gamla diskmaskinen sparades. Letade upp en plåt i ladan och plåtsaxen. Ritade en mall för skärmen och började klippa. Det var inte helt enkelt. Den första gick verkligen så där med en hel del skärsår på händerna som bonus. Plåt är vasst.  Nästa gång vore handskar på sin plats. Den andra och tredje gick betydligt bättre. Övning ger verkligen färdighet. Inte blev de vackra men de fyller sin funktion.

This entry was posted in Blommor, Odling and tagged , . Bookmark the permalink.

Kommentarer

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

No Trackbacks.