Bara nästan värsta mamman ever

Tvingade även idag med tonåringen på promenad. Det var inte poppis men det var inte lika illa som härom dagen när han tvingades med i regn i alla fall. Så tog bara priset som nästan värsta mamman ever idag. Han gjorde som då, drog rundan i ett betydligt raskare tempo än vad åttaåringen håller. De är bra de här häst- och hundpromenaderna när alla barnen också blir motionerade. Imorgon börjar skolan då får de vardagsmotion på köpet på ett annat sätt än när de har lov och gärna sitter hemma framför varsin apparat.

Fångade in Melódia för att hon skulle få följa med på promenad med goda fikapauser med gott grönt gräs men hon ville verkligen inte. Det var inte mödan värt att utsätta sig för jagande av lille M, då var hon hellre utan gott gräs och stannade hemma. Det blev Loke som fick följa med istället. Också Birkir förstås, som är den stabilaste av dem alla och klarar av att bli älskad av en liten opålitlig pojke.

Melódia

IMG_9649[1]

Hugo, som faktiskt efter snart ett års långsam bantning börjar komma i form.

IMG_9671[1]

Eftersläntrarna…

IMG_9661[1]

och förtruppen som skymtar med en röd jacka där framme i fjärran.

IMG_9666[1]

This entry was posted in Hästar, Hundar, Islandshästar and tagged , , . Bookmark the permalink.

Kommentarer

Loading Facebook Comments ...

One Response to Bara nästan värsta mamman ever

  1. Donette says:

    Only a smiling visitor here to share the love (:, btw outstanding pattern.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

No Trackbacks.