Många hästar tränade

Det blev ett ordentligt pass med hästträning tillsammans med Karin Petersen, Hästvett.

Först ut var det sexåringarna Skálda och Birkir som skulle ridas. Melodia fick följa med. Delivs som promenadhäst tillsammans med barnvagnen och delvis som handhäst. Stackars Melódia var helt slut efteråt men Birkir och Skálda var taggade av att få springa.

Sedan var det Lokes tur att bli sutten på och en väldigt liten ridtur bara för att vänja sig vid det blivande livet som ridhäst.

IMG_7853[1]

Sist ut var det Maja och BonJovi. Det blev inte heller en så lång stund men Maja är så otroligt duktig. BonJovi klarade att gå en bit före Maja utan att få panik men till hans stora lycka så for det runt nåt stort djur bland sojabönorna på åkern så att han kunde få bli rädd och dra tillbaka till Maja. Jaja, kul att se att han kan få upp lite tempo.

IMG_7858[1]

 

This entry was posted in Hästar, Hästträning, Islandshästar and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Kommentarer

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

No Trackbacks.