Andra ridpasset Island 2017

Andra ridpasset första riddagen. Olga fick jag stifta bekantskap med. Hon hade bland den silkesmjukaste päls jag träffat på. En trevlig och framåt häst. Lite mer att ha i händerna än den Röda från Reykjum så det blev inte några bilder i flängande stund på det här ridpasset. Överlevde första riddagen utan alltför stora men. Lite öm i baken men det är smällar man får ta. Ett stort flin har suttit klistrat i nyllet hela dagen. En underbar dag!

Steinbjörns Horsetrips

IMG_6134[1]

IMG_6140[1] IMG_6141[1] IMG_6145[1] IMG_6147[1] IMG_6150[1]

This entry was posted in Island 2017, Islandshästar, Uncategorized and tagged , , . Bookmark the permalink.

Kommentarer

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

No Trackbacks.