Tack älskade Stina för alla år

Vi har djup sorg i Rucklet. Det fick bli en akut avlivning av vår älskade Stina ikväll. Sedan några dagar tillbaka har hon vid några tillfällen inte riktigt haft styrsel. Inte mycket men så där så att jag har noterat att det där inte ser bra ut. Ikväll fick hon så upprepade attacker där hon trillade omkull, krampade och blev fullkomligt livrädd själv. Fanns inget annat beslut att ta än att det var vägs ände.

Vår fina Stina. Vår första katt som är egenuppfödd med mamma Sally. Född på Lucia år 2001 på Samuels väg i Tvååker. Vår sista katt som var kvar från tiden före vi flyttade till Rucklet. I nästan sexton år har vi levt tillsammans. Det är länge. Hon har i perioder varit måttligt populär när hon fått för sig att protestkissa inne på väldigt olämpliga ställen. Stina som var så rädd när hon var yngre så hon alltid sprang och gömde sig när det kom främmande men nu på äldre dar blev världens gosegris med alla. Med ålderns rätt satt hon med till bords på köksbordet och väntade på sin tur att äta. Som i stort sett alltid låg i soffan och sov. Vi kommer att sakna dig!

IMG_5961[1]

This entry was posted in Katter and tagged . Bookmark the permalink.

Kommentarer

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

No Trackbacks.