Visit hos Audna i sommarhagen igen

Då var nya flughuvan på Audna. Hoppas att den får sitta kvar där nu. Den förra försvann. Kanske att den dyker upp där i sommarhagen en vacker dag. Audnas ögon ser inte roliga ut alls. Fortsätter att tvätta med koksalt och skydda med flughuva så är det inte annat att göra än att se hur det utvecklas.

#h


This entry was posted in Uncategorized and tagged . Bookmark the permalink.

Kommentarer

Loading Facebook Comments ...

3 Responses to Visit hos Audna i sommarhagen igen

  1. Om du inte har provat, så testa flughuva utan kardborrband. Som man trär över huvudet, de är elastiska och sitter riktigt bra. Svåra att få av, dessutom är nätet rymligt och mjukt vilket minskar risken för att det ligger an mot ögat och retar när hästen kliar sig. Jag har köpt mina på Granngården och är vansinnigt nöjd. De var de enda som funkade på min gamla märr som dels hade problem med ögonen (infektioner ofta) och dessutom fick skavsår bara man tittade på henne typ.

  2. Aha finns det såna trä-påvarianter också. De hade bara den den här och en annan med en massa metallspännen när jag var på Gekås. Då kändes den här inte lika läskig att sätta på. Det kanske skulle funka med en trä-på nu när hon faktiskt verkar uppskatta att få den på sig. Hon stod alldeles stilla idag när jag satte på den.

  3. +Sofia Haargaard jag kan verkligen rekommendera dem! Och har du inte Granngården nära så finns det säkert någon annanstans eller att beställa på nätet. Vissa hästar tycker det är lite läbbigt att få något så stort trätt över näsan men de vänjer sig fort. De skyddar öronen också (vilket också vissa hästar kan tycka är lite läbbigt), men attans vad bra de funkar!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

No Trackbacks.