Hyperventilerande jyckar

I förrgår när vi var på GeKås kom tonåringen på att han ville ha träningskläder för att han skulle springa. Var väl inte helt övertygad om att det faktiskt skulle bli så men döm om min förvåning när han kom upp idag, kom ut till mig i grävgropen (jodå, har säkert kommit 1,5 m än så länge idag) och ville ut och springa. Jag hade klämt i mig två koppar te och ätit frukost inte allt för långt innan men tar tonåringen initiativ att springa vill det till att hjälpa till att få ut honom. Så, det var bara att byta om, koppla upp hundarna och springa iväg. Tryckande, kvalmigt, soldis, 27 grader varmt. Begränsande faktorer var för hastigheten Hugo och för hur långa sträckor som sprangs respektive promenerades tonåringen. Två jyckar ligger och hyperventilerar ikapp… själv tyckte jag det var rätt behagligt även om det var varmt och äckligt. Nu ska vi tydligen ut och springa imorgon också… får väl se hur det blir med den saken.
Sen var Hugo ute och hade vattenkrig med lilleman och hans kompis. Det var kul!
Saga vår underbara lilla kisse, i koma…
Ägnade några timmar även den här dagen åt grävande. Kom nog faktiskt ungefär fyra meter. Det tar sig. Inte så långt kvar nu. Det sista jag grävde fram gissar jag är inkommande el till fastigheten så nu ska det väl inte vara något kvar att råka gräva sönder… hoppas jag. 

Banne mig, det börjar närma sig slutet…

Hm, grävandet och spettandet börjar gå hårt åt mina stackars händer. Ajajaj…

En synnerligen varm och kvalmig dag… väntar på att det ska braka lös med lite åska, regn och dunder men det är bara varmt, varmt, varmt och skönt.

Blev en tripp med hästtransporten in till stan för att hämta lite grejer. Parkerade transporten och gick iväg för att bära ut skåpet som skulle åka hem i transporten. När vi kom kånkandes på skåpet hade nåt jädra nöt med fin amerikanare parkerat precis bakom släpet så att det inte gick att öppna. Svor en ramsa och flyttade ekipaget. Kom i alla fall hem med ett fint plåtskåp, tack Sven!

Hugo tycker verkligen att vatten är lattjolajbanlådan. Han passade på att busa när jag fyllde vatten till hästarna också. Fille däremot har ingen som helst förståelse för det där med vatten…

Nu ska väl ändå grimmorna räcka ett tag. Blev fem nya från GeKås i förrgår förutom de tre jag köpte på Granngården härom dagen och den från Biltema för ett par veckor sen.

Köpte även ett nytt mobilskal till jobbmobilen. Ett sånt där bra i silikon som dämpar stötar så bra. Tyvärr hade de begränsat utbud av just den varianten så det blev ett vitt. Rosa kändes som ett ännu sämre alternativ… Det höll sig inte vitt ett par dagar ens här i rucklet. Jaja, telefonen ska väl hålla i alla fall…

This entry was posted in Hundar, Katter, Träning. Bookmark the permalink.

Kommentarer

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

No Trackbacks.