Min mus och jag har slitit

Fille har hittat bästa platsen…
Redan på fm var temperaturen uppe i 29 grader och det ens utan sol. Rätt molnigt och en svalkande vind.

Var inte att tänka på att ställa mig och fortsätta i den varma altanhörnan så jag gav mig på de stackars negligerade utemöblerna som stått på gårdsplan ett tag. Har haft svårt att bestämma mig för om de ska få sig en omgång eller åka till träåtervinningen. Började med stolen men omvärderade beslutet eftersom hundarna varit på och tuggat på armstödet. Gav mig på soffan istället.

Det gick faktiskt rätt smidigt med den där slipmusen. Tyvärr hittar jag inte var jag har lagt de extra slippapprena så det fick gå med de två jag hade, men vilken skillnad på före och efter. Har inte bestämt mig för om jag ska ägna tid och energi åt att måla om soffan eller om jag bara ska olja in så gott det går. Med tanke på hur torr och skruttig den är får den väl ha lite olja först i vilket fall. Lite konstgjord andning så kanske den reder sig några år till. Fast det där med att hålla på med vibrerande verktyg är ingen höjdare för handhälsan…

Under tiden den slipade soffan fick vila för att torka efter att jag sköljt av den, började jag och lilleman olja in en annan stackars bortglömd utesoffa. Det gick som hejsan ända tills regnet kom. Sen läste jag det finstilta på burken… för inomhusbruk. Hmm, undrar vad det har för betydelse..? Kunde de inte ha varit lite tydligare med användningsområde på framsidan av burken..?
Nu försöker jag ladda för en springtur i regnet. Tonåringen ska tydligen rastas…
This entry was posted in Hundar. Bookmark the permalink.

Kommentarer

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

No Trackbacks.