Lite plock här och där så blev även jag mätt…

En hektisk dag, har knappt hunnit hem sen jag körde hemifrån i morse. Jobbat och sen blev det till att köra direkt till kursen för Gode män. Hade tänkt hinna hem emellan men så blev det inte… Drog i mig ett par knäckemackor innan jag stressade iväg från kontoret och packade ner ett par till att ha på fikat på kursen. Kan konstatera att några knäckemackor inte gör mycket till skillnad för en hungrig stackare…
Hade lovat mamma kika in en snabb på vägen hem. Hon hade fyndat ett par skitfräcka träskor till mig på loppisen i eftermiddags.Ska se om jag lyckas hålla dem här undan Hugo och hans faiblesse för skor. De förra två paren jag köpte lyckades han få fatt på och de blev sig inte lika igen… faktiskt så illa däran att de gick hädan till sällare jaktmarker.

Var en hiskelig tur jag stannade till hos mamma. Fick med mig en jättegryta hem som hon ska bjuda på här hemma imorgon. Märktes knappt att jag nallade redan ikväll… till blev det resterna från tonåringarnas lunchpasta och grönsakerna är resterna från ungarnas hamburgare tonåringen gjorde till middag. Se där, lite plock här och lite plock där så blev även jag mätt i kväll… ätandes på stående fot samtidigt som jag försökte få lilleman i säng och hålla min mat undan våra hungriga jyckar. Gott var det, mums! Kanske räcker till middag även om jag stjäl den där grytan med som lunchlåda också….

Nu äntligen soffläge men pusta ut får jag göra någon annan gång för nu blir det till att fokusera på nästa deadline som är fredag eftermiddag… lätt stressad minst sagt.
This entry was posted in Hundar, Mat. Bookmark the permalink.

Kommentarer

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

No Trackbacks.