Ställplats Bräcke Strand och pizza

Det är drygt att köra långt. Dag två och etapp två på väg upp mot Jämtland. Det blev ett stopp för ett spår till Ruth och sen var det väldigt skönt att komma fram till ställplats Bräcke Strand. En fint ordnad ställplats med trevlig och hjälpsam personal. Med skitvädret och kalla nätter som var var det väldigt skönt med uppvärmda utrymmen för toa och dusch. God pizza till middag blev det och en hjälpsam människa som höll i Ruth medan jag gick in och beställde pizzan.

This entry was posted in Hundar, Husbil, Plåtis, Schäfer and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

Kommentarer

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

No Trackbacks.