Glasnudlar & intressanta samtal om glutenintolerans

Håller fortfarande på att utforska hyllorna i matbutikerna för att hitta alternativ till min älskade pasta som det nya glutenfria livet inte tillåter. Igår provade vi risnudlar. Det blev väldigt gott med kyckling i kokosmjölk. Blev rester av kycklingsåsen kvar så idag provade vi glasnudlar. Glasnudlar tillverkas av mungbönor. Lilleman tyckte inte om dem. T o m så illa så att han inte åt maten alls. Tonåringen tyckte det var helt ok så länge det var kyckling kvar i såsen sen var det inte så roligt längre.

Kan tycka att det ser så där gott ut kanske så där i durkslaget… men de smakar egentligen ingenting utan det är det som är till som ger smak. Jag äter det gärna igen!

IMG_5339[1] IMG_5340[1]

Lyssnar på samtal/diskussioner från experterna om glutenintolerans i världen. Det är glutenvecka den här veckan, The Gluten Summit. De lägger ut samtalen/diskussionerna gratis i ett dygn.

This entry was posted in Uncategorized and tagged , . Bookmark the permalink.

Kommentarer

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

No Trackbacks.