Fredagskvällsnöje, att rensa fram den stackars blåbärsplantan

Mycket kan man göra en fredagskväll. Till exempel rensa fram den stackars blåbärsplantan som fortfarande kämpade på i hård konkurrens med framför allt brännässlor. Minst tre andra har fått sätta livet till. Råkade bryta av en kvist av blåbärsplantan i dragkampen med de synnerligen motsträviga brännässlerötterna. Testade att trycka ner kvisten i jorden. Kanske att den tar sig. Har blivit förvånad förr hur något jag bara tryckt ner i nåt hörn, har tagit sig.

This entry was posted in Odling, Pallkrage, Självhushållning, Trädgård and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Kommentarer

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

No Trackbacks.