Transportlöpning i snöslask på tvären

Hade tänkt strunta i löpning på grund av skitväder. I morse var det skithalt och sen började det snöa. Fick ett samtal på eftermiddagen om ett postpaket som hamnat tre kilometer fel hos en granne. Om man nu kan kalla någon som bor tre kilometer bort för granne. Skulle ta bilen för att hämta paketet men då drog miljösamvetet i handbromsen. Kikade ut och tänkte att det nog gick att springa ändå. Så på med löparkläderna och iväg. Det där med transportlöpning i snöslask på tvären är väl kanske inte mattens favoritsysselsättning, framför allt inte i motvinden hemåt, men tre hundar blev överlyckliga över springturen. Och efteråt var matten synnerligen nöjd över bedriften.

This entry was posted in Hundar, Löpning and tagged , , . Bookmark the permalink.

Kommentarer

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

No Trackbacks.