Det känns efter närkontakt med grusväg

Ruth är inte helt populär. För andra gången satte hon fälleben på dagens löprunda så att matten dök ner för närkontakt med grusvägen. Den här gången höll kläderna i alla fall och det blev inte lika stort blodvite. Skrubbsår på handen och underarmen. Det var inte värre än att löprundan avslutades. Men matten är baske mig inte 20 längre. Det känns i kroppen så här framåt kvällen… måste ha ramlat ganska illa. Hundarna var i alla fall nöjda efteråt.

This entry was posted in Hundar, Löpning and tagged , , . Bookmark the permalink.

Kommentarer

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

No Trackbacks.