Fem bedårande söta kaninungar

-Kan du ta hand om vår kaninhona?

-Visst.

-Sätt ut henne med de andra så att hon får sällskap.

-Det gör jag.

Ikväll när jag kom ut för att mata kaninerna var det en som låg död. När jag tittade i buren såg jag också en liten kaninunge. En kaninunge..? Vad sjutton..? Jag har bara honor..? Nehepp, nykomlingen, Flisan, var tydligen ingen hona utan en fertil hane. Så nu får det bokas tid för kastrering.

Så nu har jag fem kaninungar utan mamma. Är det någon som vill göra sig en riktigt tam kanin finns här fem stycken flyttklara bedårande söta kaninungar utan mamma.

This entry was posted in Kaniner and tagged , . Bookmark the permalink.

Kommentarer

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

No Trackbacks.