Lastträning med Skálda inför långritten imorgon

Fick till lite lastträning med Skálda inför att hon ska ut och åka hästtransport imorgon för att ta oss till Hallandsåsen och helgens långritt. Det gick inte att lasta henne sist vi skulle iväg. Hon totalvägrade. Idag gick det lite bättre. Med moraliskt stöd av matten och gott muthö kom hon på transporten. Frivilligt. Några gånger till och med. Men hon är fortsatt ganska skeptisk. Får se hur det går imorgon. Efter dagens träning känns det i alla fall hoppfullt.

This entry was posted in Hästar, Islandshästar and tagged , , . Bookmark the permalink.

Kommentarer

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

No Trackbacks.