Det blev ingen strandritt, det blev lastträning

Skulle ha åkt iväg för en gemensam strandritt med islandshästgänget. Det blev det ingenting av med. Skàlda ville verkligen inte gå på den här nya hästtransporten även om hon var bra sugen på godsakerna som fanns i den. Så fick Loke möjligheten att få följa med på en spännande strandritt. Han var också väldigt sugen på det som fanns i transporten men inte tillräckligt mycket för att välja att gå på den. Det fick bli lite tillvänjning till den nya transporten istället för strandritt. Den enda som tyckte godsakerna inne i transporten övervägde det lite läbbiga att kliva på den var Audna.

Det blev i alla fall en ridtur på Skálda, fast hemmavid.

This entry was posted in Islandshästar and tagged , . Bookmark the permalink.

Kommentarer

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

No Trackbacks.