Löpning i arla morgonstund

Var uppe väldigt tidigt för att skjutsa till bussen. Det blev löpning med hundarna i arla morgonstund. Var klar redan kl 7 på morgonen. Undrar när kroppen ska vänja sig vid det här att springa direkt på morgonen. Det är i alla fall ingen näradödenupplevelse som det var förr. Nu går det. Även om det känns ganska trögt. Hundarna är nöjda med den nya morgonrutinen med löpning. Matten kanske inte riktigt lika nöjd. Fast det är ganska skönt att ha den där löpningen avklarad.

This entry was posted in Hundar, Löpning and tagged , , . Bookmark the permalink.

Kommentarer

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

No Trackbacks.