Ny fin Alu-flex hundbur

Har en fin Mim Variocage  dubbelbur, troligen storlek Xlarge, som hundbur i Volvon.  Hittills har hundarna åkt tillsammans i hundburen utan mellanvägg. Det har fungerat finfint ända tills nu när jag har en tik som har börjat löpa och en hane. Mellanväggen i Variocagen delas i två lika stora delar om mellanväggen  sätts in. Rocky är för stor för att det ska bli bra. Beställde efter tips en Alu-Flex hundbur istället. Den kunde fås med mellanväggen förskjuten i sidled så det blir en större del för Rocky och en mindre del för Razzla. Den är också något större än Variocagen. Också en fördel med tanke på gigantiska Rocky.

Så, är det någon som är spekulant på Variocagen som tjänat sitt syfte väl hittills är den till salu, 4500 kr. Mått som den ser ut nu är ungefär bredd 99, djup 100 och höjd 72. Djupet kan justeras troligtvis ungefär 81-103. Mellanväggen finns på nåt säkert ställe att leta fram.

Det är en bit att köra till Hannäs för att hämta hundburen så det fick bli ett litet plåtisäventyr för mig och hundarna. Körde iväg igår eftermiddag och övernattade första natten med hundarna i plåtisen. Så jädra praktiskt att bara kunna köra iväg och stanna vid nåt lämpligt ställe för att sova.

I förmiddags hämtades så den nya fina Alu-flexen till Volvon. Nu är den på plats i bilen och hundarna har provat den. Var lite orolig att Rocky inte skulle få plats att vända i sin sida av buren men det gick. Hundarna var något skeptiska till en början men sen verkade de nöjda. Matten är i alla fall nöjd.

This entry was posted in Hundar and tagged , , . Bookmark the permalink.

Kommentarer

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

No Trackbacks.