Attackerad av skräckslagen mus

Så har det varit ännu ett musdrama i Rucklet. Det börjar nästan bli rutin…

Här satt matten i godan ro och halvsov till en kass julfilm på Netflix. Återigen hördes misstänkta ljud tillhörandes en levande mus i kombination med dels en jagande katt, dels en jagande hund. Razzla ställer gärna upp för att hjälpa till och går verkligen igång på de här musjakterna. Sonen tillkallades akut för att återigen göra en insats. Den här gången tyckte musen att bästa stället var att springa rätt mot mina fötter. En musattack! Musen var väl förmodligen skräckslagen men det val väl ingenting mot min panik när musen sprang rätt mot mig. En toffla sparkades, under studsande och ett ändå förvånansvärt  ganska dämpat skrikande med tanke på situationen, av. In i den tofflan tog musen sin tillflykt. Sonen kunde lugnt förflytta musen från tofflan till en plastbytta för att sen förpassa den ut i naturen. Men först skrattade han i mjugg över sin fjompiga mamma som tycker mössen är så äckliga.

This entry was posted in Uncategorized and tagged , . Bookmark the permalink.

Kommentarer

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

No Trackbacks.