Andra uppsittningen på Maja

Tänk, det är alldeles fantastiskt hur snabbt hästar lär sig. I går tränade Karin Petersen in att Maja skulle ställa sig vid stenarna så att vi lätt skulle kunna sitta upp barbacka. Det tog inte många försök innan hon grejade det. Idag skulle jag så göra om samma sak. Det är ju liksom inte alls samma sak när jag ska försöka på egen hand som när Karin gör det så där lätt som en plätt. Men se på sjutton. Visst, det tog några försök men sen ställde sig Maja snällt intill stenarna så att jag kunde hänga och sen sitta upp. Inga bekymmer alls. Hon är så duktig min fina Maja! Lite mutor i form av morötter fick hon också så att hon skulle tycka att det där att ha mig på ryggen, det är bra grejer. Hade dock inte helt ultimata byxor att lyckas få ut morotsbitarna ur fickorna när jag satt på Maja. Det gick i alla fall med lite ansträngning. Var nog bara bra att det tog lite tid så vande hon sig under tiden att ha ryttare på ryggen.

Efteråt blev det gofika på gårdsplanen med gröngräs. Det var populärt!

IMG_5620[1]

 IMG_5615[1]

IMG_5618[1] IMG_5617[1]

This entry was posted in Nordsvensk and tagged , . Bookmark the permalink.

Kommentarer

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

No Trackbacks.