Första uppsittningen på Maja

Tänk så stirrig hon var när hon flyttade hit för nästan 1,5 år sedan Maja. Hispig värre med väldigt lite förtroende för människor. Hon har mest fått gå här och skrota sedan dess eftersom det inte funnits mycket tid över för henne. Idag så skulle hon så börjas jobbas med. Och så bra det gick! Hon är en helt annan häst. Inte helt trygg än men vilken skillnad! Karin Petersen började med att träna henne att stå framför stenarna där det går att komma upp på hästen och rätt som det var så satt hon där på Maja. Det tog väl kanske 10-15 minuter. Sedan var det min tur. Vilken känsla det var att sitta upp på Maja för första gången. Sen gick hon några steg med mig på ryggen innan jag hoppade av. Det är väldigt speciellt det där att sitta upp på sin häst för första gången.

Vill ni ha en fantastiskt enkel och för hästen trevlig inridning, kontakta Karin. Hon är helt suverän på det där med hästkommunikation. Två hästar med uppsutten ryttare på nolltid. Med en trevlig erfarenhet av det för hästarna efteråt. Hon är också helt suverän på att lösa eventuella problem du kan uppleva med din häst.

IMG_5602[1] IMG_5609[1] IMG_5610[1] IMG_5612[1]

This entry was posted in Nordsvensk and tagged , . Bookmark the permalink.

Kommentarer

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

No Trackbacks.