Hugo har drogproblem

Kom hem efter jobbet igår kväll efter en lång dag borta. Hittade en flaska lacknafta i sängen. En full flaska. Med ett tuggat men fortfarande fast lock. Flaskan läckte dock lite när den lyftes till ett hundsäkert ställe. Tänkte att han nog inte hade fått i sig något men vad kvällen led blev han allt rätt slö men visade inga andra tecken på att han skulle må dåligt. Förmodligen hade han fått i sig lite lacknafta och minst i alla fall sniffat en dos. Försökte få tag på Slöinge Djursjukhus där mitt i natten men inget svar. Googlade och efter att ha läst om små barn som får i sig lacknafta så blev jag lugnad. Det verkade inte vara superdupergiftigt. I morse messade jag husveterinären som lugnade med att det nog inte var så farligt. Ge lite mer mat för att späda ut giftet lät medicinen. Så fick det bli. Hugo var lite piggare på morgonkvisten men stackaren var nog rätt bakfull. Så kan det gå… är huvudet dumt får kroppen lida.

I kväll var han som vanligt igen. Skönt!

Nu går det att skratta åt den här Hugohistorien också. Det börjar bli en samling historier. Han är en påhittig gosse den där Hugo. Hundarnas motsvarighet till Emil kanske.

IMG_4939[1]

This entry was posted in Byrackor, Hundar and tagged , . Bookmark the permalink.

Kommentarer

Loading Facebook Comments ...

2 Responses to Hugo har drogproblem

  1. Pingback: PundarHugo har återgått till mjölkprodukter | Haargaard

  2. Pingback: Maja är väldigt halt och har ont | Haargaard

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  1. […] lyder numera under smeknamnet PundarHugo. Han har återhämtat sig fint efter sniffandet av lacknafta med efterföljande baksmälla. Nu har han återgått till mjölkprodukter. Det känns betydligt […]

  2. […] är det något med mycket djur på gården. För ett par dagar sedan var det Hugo som sniffat lacknafta. Idag kom jag hem till en halt häst. Maja stöder helst inte på vänster framben. Men hon haltar […]