Äntligen trillade licensen igenom Läkemedelsverkets kvarnar

Efter ungefär 1,5 år av kamp. Först med läkare innan jag äntligen fick komma till en som lyssnar och är intresserad av att jobba med mig som en relativt påläst patient. Nästa pärs var att försöka få igenom en licensansökan genom Läkemedelsverkets grottekvarnar. Efter en komplettering gick det faktiskt vägen. Idag hämtade jag ut första pillerburken med naturligt torkat sköldkörtelhormon från gris. Då återstår att försöka skifta ut Levaxinet och in Armour Thyroid, AT. Med god hjälp och stöttning från kunnigt folk är resan påbörjad. I tisdags sänktes dosen Levaxin. På måndag är det dags för första kvartens tablett AT.

Bara att hoppas nu att den här nya medicinen gör skillnad till det bättre, hoppas, hoppas, HOPPAS!

IMG_1385[1]

This entry was posted in Hälsa, Sköldkörtel and tagged , , . Bookmark the permalink.

Kommentarer

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

No Trackbacks.