Avloppslarmet har bråkat igen

Jaha, så gick avloppslarmet igång idag igen. Blir inte klok på varför..? Givaren var kanske 30 cm ovanför ytan av avloppsvattnet. Den slutade tjuta så snart jag lyfte i sladden. Den tjöt när jag torkade av den. Slutade när jag slutade torka. (Hade tonåringen inne med telefonen vid larmet när jag låg där ute vid brunnen…) Kan det vara att givaren kommer emot sladden till pumpen? Kan det vara att det blir beläggning på ytan av givaren? Varför håller den på att tjuta..? Så jädra kul är det inte att ligga ute vid avloppspumpbrunnen…

Så här ser larmgivaren ut. Vad är det för en sorts givare? Vad är det den reagerar på? Är det av beröring?

IMG_8037[1]

This entry was posted in #blogg100, Missöden and tagged , , . Bookmark the permalink.

Kommentarer

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

No Trackbacks.