Lunchbuffé som överraskade

Det blir långa dagar. Äntligen kvällsfika hemma i soffan. Började med en mugg värmd havremjölk. Den lägger sig som lugnande bomull i magen. Chailatte, löskokta ägg, omelettbröd och fröknäcke med några ostvarianter. Gott, gott, nu är jag mätt!

IMG_6805[1]

Dagen började inte riktigt som jag hade planerat. Hade tänkt åka till jobbet direkt när jag skickat lilleman till skolan men pannan tänkte annorlunda. Den hade… som vanligt… behagat stanna. Var ute och startade om den det sista innan jag la mig i natt men tror faktiskt inte att den startade. Var något kylslaget inne och nada varmvatten när jag vaknade i morse. Startade om pannan vid 7 och fick sen iväg lilleman till skolan. Ut igen till pannan. Den hade inte startat. Startade om den igen. Den här gången behagade den starta… som tur är. Det blev alltså en förmiddag att jobba hemma istället innan vattnet i alla fall hade kommit ovanför frysgrader. Det blev en rapp dusch så småningom i kanske tjugogradigt vatten innan jag hastade iväg till jobbet. Å vad det är mysigt när allt fungerar…

IMG_6803[1]

Var iväg med ett par kollegor för ett möte i Stockaryd på sena eftermiddagen. Därav den sena hemkomsten. Vi skulle i alla fall äta lunch, en väldigt sen lunch, på vägen. Planen var restaurangen vid Rejmes i Torup. Den var stängd. Så vi hamnade till slut på Restaurang Bambu i Bredaryd. Vilken tur för en sån lunchbuffé de serverade där, den kan jag verkligen rekommendera! Har ni vägarna förbi Bredaryd, stanna och ät här. Det var väldigt mycket att välja på, fräscht, gott och märkt med glutenfri på det som var just glutenfritt. Dessutom ett överkomligt pris och trevlig personal. Kan tänka mig att även kvällsbuffén är lika bra.

This entry was posted in Fika, Panna. Bookmark the permalink.

Kommentarer

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

No Trackbacks.