Skálda halkade på asfalten, gick omkull och kanade flera meter

Ungdomarna var ute och red när Skalda med bra fart halkade på asfalten, gick omkull och kanade flera meter. Det var pälsspår på asfalten. Som tur är verkar det ha gott förhållandevis bra. När jag kom till olycksplatsen var både ryttare och häst på benen. Skálda hade ett brännsår på flanken från kanandet på asfalten. För övrigt verkade hon hel. Hoppas verkligen att det inte visar sig vara värre än så. Ryttaren var lite halt och lytt men tog sig fram för egen maskin. Hoppas även det reder upp sig.

This entry was posted in Hästar, Islandshästar and tagged , . Bookmark the permalink.

Kommentarer

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

No Trackbacks.