De stackars dahliorna i jord

Alltså de där stackars dahliorna. De har verkligen inte haft någon optimal vinterförvaring. De har stått för ljust alternativt för mörkt och för varmt. Det är egentligen helt otroligt att de överhuvudtaget överlever vinterförvaringen i Rucklet. De kämpar tappert genom att slänga ut någon eller några kvistar. Nu har de i alla fall kommit i jord. Det verkade som att det var liv i de flesta knölarna. Härmed börjar kånkandet av hinkar ut och in morgon och kväll tills det blir tillräckligt varmt för att de ska kunna bo ute dygnet runt.

I år delades några knölar som blivit stora. Ska bli spännande att se hur det går.

This entry was posted in Blommor, Trädgård and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Kommentarer

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

No Trackbacks.