Promenad och ridning med Skálda

När Skálda var iväg för bete första vändan i sommar red jag dit henne med Audna som handhäst. Sadeln och grimman med tyglar blev kvar där eftersom vi promenerade hem. Så idag tog vi en promenad tillbaka drygt tre kilometer för att hämta sadeln och så blev det en spännande ridtur hem. Hon hade lite brått, inte sken den här gången dock, och en hel del sidohopp för läskiga saker. Det är bäst att sätta fart med motionerandet av henne. Dels för att hon är smällfet dels för att vi ska ut på en längre ridtur den 31 augusti. Då är det bäst att hon har flås så att hon orkar springa med. Var redig och satte igång klockan för att logga både promenad och ridning. Sen glömde jag att stänga av klockan både efter promenaden och ridningen.

Blir inte riktigt klok på den där Garmin. Vad menas med träningseffekt vissa fördelar t ex..?

This entry was posted in Islandshästar, Träning and tagged , . Bookmark the permalink.

Kommentarer

Loading Facebook Comments ...

One Response to Promenad och ridning med Skálda

  1. analdin says:

    Ta en kajaktur i solnedgangen med en liten grupp. Paddla med en naturalist genom mangroverna i Estero Bay och de omgivande omradena. Hall ogonen pa manater, havsskoldpaddor, delfiner, tropiska faglar och annat marint liv. Du kommer att stanna vid en strand som endast ar tillganglig med bat och prickad med snackskal. Ett digitalt fotoalbum och en skalpase ar extra bonusar, tillsammans med en musikvideo om du ar en storre parti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

No Trackbacks.