Silvertejpad tratt

Ordinationen från veterinären är att Rocky ska ta det lugnt så att svullnaden/sårvätskan efter kastreringen ska läka bort. Det är lättare sagt än gjort att hålla Rocky lugn. Vi är inte alls speciellt överens i den frågan. Han är (tyvärr) inte speciellt påverkad av den där kastreringen trots att han borde ha väldigt ont med tanke på hur det ser ut. Trattar lever ett hårt liv i Rucklet. Lagade tratten igår och idag blev det ytterligare lagning efter det att Rocky varit ute och gjort sitt bästa för att totaldemolera den. Det som går att laga med silvertejp är inte trasigt.

This entry was posted in Hundar and tagged . Bookmark the permalink.

Kommentarer

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

No Trackbacks.