Ärende utfört meddelst cykel

Cykel 8,6 km. Behövde uträtta ett ärende i Tvååker. Kan inte riktigt med att ta bilen om det inte krävs för att det ska med tunga saker hem. Det fick bli en cykeltur. Drygt 8 km på under halvtimmen. Klart godkänt på den där gamla rostiga oväxlade cykeln. Att det varit näst sista dagen på året har inte märkts av idag. En faktiskt lite värmande sol, gröna åkrar med svanar på och några plusgrader.

När jag kom hem meddelade jag 14-åringen att om han och övriga barn här hemma ville ha chips var det hans tur att ta cykeln till Tvååker och handla. På hans kommentar om att det kunde väl jag ha gjort när jag ändå var i Tvååker var svaret att då fick ju inte han någon motion. Så nu har vi chips och han fick också en, något längre, cykeltur. Mamman är nöjd.

This entry was posted in Träning and tagged , . Bookmark the permalink.

Kommentarer

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

No Trackbacks.