Boktips – Kåda av Ane Riel

Jag hade ALDRIG valt den här boken om jag hade plockat fram den ur bibliotekshyllan och sett att det stod att det är en kriminalroman, “Kåda” av Ane Riel. Förmodligen hade jag inte ens läst baksidestexten. Kriminalromaner läser jag inte. Men nu fick jag den i handen med ett “läs den här”. Så har den legat på köksbordet i flera månader och bara fått vänta på att jag skulle våga mig på att läsa den. I går när alla andra hade ätit klart och gått från bordet, när min mobil var upptagen av det yngre barnet som pratade med sin familj i Libanon, då kom jag på den här boken. Och började läsa under tiden jag åt upp min sallad. I eftermiddags var den slut. En så bra bok, läs den!

This entry was posted in Böcker and tagged , . Bookmark the permalink.

Kommentarer

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

No Trackbacks.