Boktips – Kåda av Ane Riel

Jag hade ALDRIG valt den här boken om jag hade plockat fram den ur bibliotekshyllan och sett att det stod att det är en kriminalroman, “Kåda” av Ane Riel. Förmodligen hade jag inte ens läst baksidestexten. Kriminalromaner läser jag inte. Men nu fick jag den i handen med ett “läs den här”. Så har den legat på köksbordet i flera månader och bara fått vänta på att jag skulle våga mig på att läsa den. I går när alla andra hade ätit klart och gått från bordet, när min mobil var upptagen av det yngre barnet som pratade med sin familj i Libanon, då kom jag på den här boken. Och började läsa under tiden jag åt upp min sallad. I eftermiddags var den slut. En så bra bok, läs den!

This entry was posted in Böcker and tagged , . Bookmark the permalink.

Kommentarer

Loading Facebook Comments ...

2 Responses to Boktips – Kåda av Ane Riel

  1. Pingback: Diskrepans mellan dröm och verklighet | Haargaard

  2. Pingback: Boktips – “Koka björn” av Mikael Niemi | Haargaard

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  1. […] jag tipsade om boken Kåda av Ane Riel fick jag ett boktips tillbaka, Koka Björn av Mikael Niemi. Hämtade den på bibblan idag och fick […]

  2. […] När jag tipsade om boken “Kåda” av Ane Riel fick jag ett tips tillbaka om boken “Koka björn” av Mikael Niemi. Ännu en bok jag verkligen inte skulle valt om jag nu inte hade fått uttrycklig order om att läsa den. Läser av princip inte deckare. Även den tog några dagar att ligga till sig här hemma före jag tog tag i läsandet. Har ett motstånd att ta mig över före jag klarar att börja läsa böcker jag inte tror jag kommer må så bra av. Som kommer att ligga kvar och skvalpa runt med mycket funderande och grubblande som följd. Det är precis så det blev. Läste ut boken igår natt. Nu far tankarna. Som sammanfattning är jag glad att jag lever här och nu och inte där och då. Men en bra bok är just det, en bok som får igång tankeverksamheten. Läs den! […]