Även blomman på avbrutna grenen slog ut

Det där höga monstret till Änglatrumpet fick inte plats att ställas upp inne när jag räddade den undan stormen Knud. Klumpig som jag är så lyckades jag så klart bryta av en toppgren med blomknoppar på innan den stod på plats. Tänkte att jag får väl ge blomman en chans samtidigt som jag hoppas på rötter på kvisten. Och se på sjutton, idag slog inte bara blommorna på plantan ut, även den här blomman på den avbrutna kvisten slog också ut. Den står i köksfönstret vid diskbänken och doftar ljuvligt!

 

This entry was posted in Blommor and tagged , . Bookmark the permalink.

Kommentarer

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

No Trackbacks.