Vad jag egentligen tycker om att cykla

Behövde åka till Tvååker för att lämna igen en bok på biblioteket och handla mjölk. Kom på den geniala tanken att ta cykeln. Jag får dra mitt strå till stacken av att leva så fossilfritt som livet medger. Cyklade iväg och kände att, vad jag egentligen tycker om att cykla. Det är frihet på nåt sätt. Det gick som hejsan in till Tvååker. Boken lämnades. Mjölken blev 6 liter, ett par kg morötter, ett kilo nötgrytbitar och en klase bananer. Summa<. rätt många kilo att släpa på cykeln. Satte mig i alla fall glad i hågen på cykeln igen och började trampa hemåt. Förstod snart varför det gått så lätt och smidigt att cykla till Tvååker för det var nämligen massiv motvind. Hela vägen hem. Jag kämpade i vilket fall på och kom hem. Och även om det var tungt på vägen hem så tycker jag verkligen om att cykla. Det blev ett lagom motionspass med en cykeltur på ungefär en mil.

This entry was posted in Träning and tagged , . Bookmark the permalink.

Kommentarer

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

No Trackbacks.