Dahliorna växer så det knakar

Det är snart en djungel här. Dahliorna växer så det knakar. Nu får de flytta ut om dagarna. Hoppas att de snart kan bo ute dygnet runt. Det är ett fasligt kånkande på hinkar ut och in. Väntar bara på att jag en dag ska glömma dem ute så att de fryser…

Alla de övervintrade dahliaknölarna har tagit sig. Av dem jag köpte på mig nu i år så har än så länge alla utom två tittat fram. Ska bli spännande att se om även de där sista två tar sig eller inte. Vissa har redan blomknoppar.

 

This entry was posted in Blommor, Trädgård and tagged , , . Bookmark the permalink.

Kommentarer

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

No Trackbacks.