Medicinering utan krångel

Det går som hejsan att få i Maja åtminstone antibiotikan. Verkligen en bra grej det där att bara blanda pulver i maten. Hinken hon får antibiotikan i är helt sopren när hon ätit klart. Hinken med smärtstillande är däremot inte lika populär. Hon äter en hel del av det men hon lämnar ungefär lika mycket varje gång. Det hjälper inte med avundsjuka blickar från kompisarna.

Maja haltar inte längre speciellt på benet. Det kanske är dags att sluta med smärtstillande igen. På onsdag eftermiddag kommer hovslagaren. Får se om han hittar någon hovböld. Försökte leta men hittade inget idag heller. Hoven är inte speciellt varm heller. Kanske att antibiotikan tagit kål på den.

IMG_5099[1] IMG_5098[1] IMG_5083[1] IMG_5079[1]IMG_5070[1] IMG_5072[1]

This entry was posted in Islandshästar, Nordsvensk and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Kommentarer

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

No Trackbacks.