Hur man dödar ett träd…

Nu har jag även testat praktiskt det där jag svarade fel på tentan i botaniken på universitetet… att det är värre för trädet att skära av näringstillförseln runt hela stammen med ett snöre och inte att spika i en spik. Sorry trädet… det var verkligen inte meningen utan en provisorisk lösning som jag sen glömde av. Undrar hur många år de där elrepen suttit där..?

Hann med en stund ute i stallet med hästarna på kvällskvisten. Var bara de gamla stona inne men unghästarna kom galopperandes och kom med in när jag gick ut och ropade. Birkir tycker det är helt ok det där med grimman. Går fint att bara sätta på den. Skálda tycker det är otäckt men det är ju gott med morötter och hon är nyfiken i en strut så det kanske ska gå att få på en grimma även på henne så småningom. Behöver få i dem avmaskning och det kommer nog inte gå lysande förrän det fungerar att få på grimma.

Om det nu är ett föl i magen på Melódia och hon inte bara är fet så har jag ikväll känt hur fölisen rumlar runt i magen. Det ska bli så spännande att se vad det blir för en som tittar ut!
This entry was posted in Islandshästar, Trädgård. Bookmark the permalink.

Kommentarer

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

No Trackbacks.