En underbar runda till havet

Efter morgonens löpning med hundarna var det dags att motionera hästar. En sån alldeles fantastiskt sommardag som det har varit så här i början av maj fick det bli en tur till havet. Min hjälm lånades ut så det blev ytterligare 9 km att varva promenad med löpning för mig. Var bra sliten mot slutet av rundan men kom på att det totalt blivit 19 km löpning/promenad vilket innebär att jag faktiskt nästan gjorde ett Göteborgsvarv idag. Då ska jag väl överleva det verkliga varvet om två veckor också…

Det är något alldeles speciellt att rida på stranden vid havet. Hästarna blir alldeles ystra. Audna fick springa lös och tyckte livet var både spännande och superkul. 21an och jag sprang i vattnet med Birkir och Skálda. Det var livat! Och något kylslaget i vattnet…

Det var andra gången som Birkir och Skálda var ner till havet.

Blev ett bra träningspass men inte nog för att få loggas som löpning.

IMG_9501[1] IMG_9497[1]IMG_9506[1] IMG_9509[1] IMG_9489[1] IMG_9486[1] IMG_9488[1] IMG_9496[1]

This entry was posted in Uncategorized and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Kommentarer

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

No Trackbacks.