Det var den mobilen…

Det kom ett meddelande från 12an på Skype “Jag har tappat min telefon”. Efter lite klurande kom vi fram till att han måste ha haft den senast när han klev på bussen hem eftersom han hade fått åka med bussen och busskortet låg i telefonskalet. Letade en snabbis när vi kom hem. Ingen mobil… Tvingade med 12an på promenad mot bussen för att se om den kanske låg där någonstans på vägen. Vi hittade den… överkörd… där 12an hade klivit av bussen.

Det visade sig att det hade blivit stressigt och rörigt på bussen när han skulle av. En passagerare hade klivit på fel buss eller något sånt så busschauffören hade stannat för att släppa av en bit före busshållsplatsen. Förmodligen hade 12an blivit så stressad av situationen så att han tappade mobilen när han blev av bussen. Det är inte så lätt att vara 12 och klara sig i den stora världen alla gånger.

Mobilen är bara att skrota. Skärmen är helt paj och legat fuktigt. Det var i alla fall bra att vi fick fatt i busskortet som är ett årskort… och det blev en promenad på fem kilometer lite oplanerat så där.

IMG_8261[1]

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Kommentarer

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

No Trackbacks.