Själavård – det blev en ridtur

Behövde vårda själen så gick ut och pysslade med hästarna. Ikväll behövdes det en stor dos själavård så rätt som det var så var jag ute och red på Bergthora. Dessutom med Melódia som handhäst. Det var väldigt länge sedan jag kom mig ut till häst men det är verkligen bra för själen! Två ruskigt pigga hästar så rundan gick undan. Det är verkligen vardagsedge att rida barbacka på en piggelin häst OCH ha en piggelin ovan handhäst att hantera. Mot alla odds satt jag i alla fall kvar på hästen hela rundan. Även när de försökte sticka på rakan där Bergthora normalt brukar få springa av sig bäst hon vill. Det är INTE samma muskler för att sitta kvar på en häst samtidigt som en handhäst drar åt annat håll som att löpträna… det kommer nog kännas de närmaste dagarna.

Men fantastiskt mysigt var det!

IMG_3538[1]

This entry was posted in Islandshästar and tagged . Bookmark the permalink.

Kommentarer

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

No Trackbacks.