Det blev ett lass med frallor också

Det tar sån tid att baka glutenfritt. Började när jag kom hem efter jobbet, strax efter kl sex. Klar efter midnatt… men nu har vi frallor åtminstone några dagar.

#h


This entry was posted in Uncategorized and tagged . Bookmark the permalink.

Kommentarer

Loading Facebook Comments ...

8 Responses to Det blev ett lass med frallor också

  1. Sara Ödmark says:

    Slitigt! Men det ser väldigt gott ut!

  2. Mycket väntan eller även mycket arbete? Du kanske kan finna recept du kan dela upp på annat vis, exempelvis sätta degen på kvällen, bearbeta på morgonen och grädda på kvällen..

    Just glutenfritt har jag dock aldrig bakat.

  3. Cici L Berg says:

    Bakmaskinen används flitigt hos mig

  4. Mest väntan men den är inte så mycket att göra åt. Skulle kunna göra bara dubbel sats och inte fyrdubbel men tycker inte om att slänga råvaror även om det handlar om ett halvt jästpaket. Det blir fyrdubbel sats på ett paket jäst, fyra plåtar frallor.

  5. Väntan kanske inte är ett problem. Med vanligt bröd är ju annars två knep att tillsätta mindre jäst och/eller jäsa i lägre temp.
    Kanske kanske låta degen jäsa upp på kvällen, baka ut frallorna, ställa svalt under natten och bjuda på nybakt till frukost 🙂

  6. Det skulle kanske fungera på helgen. Fast glutenfritt är inte helt optimalt att äta helt nybakt.

  7. vad krångligt du gör för dig. hoppas verkligen du mår bättre av glutenfritt!

  8. Det gör förhoppningsvis gott för kroppen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

No Trackbacks.