Bling bling

Så den här dagen… som började med morgonmys à la Fille och Hugo.
Noterade när jag kom ut i köket att katterna haft lite rajtantajtan i köket. Undrar om det är randiga kissen som varit på besök igen och ställt till med lite oreda i kattharmonin..? Som omväxling är hundarna oskyldiga för de har varit på andra sidan grinden med mig…

Nästa upptäckt var att hitta lilleman helt utslagen och sovandes på kontorsstolen vid datorn. Är väl nästan att räknas som en prestation att lyckas sova där utan att trilla i golvet. Han har tydligen kört ett nattpass eller möjligtvis ett tidigt morgonpass. Fick honom att gå och lägga sig i sängen, sen fick jag upp honom igen efter kl 15. Nu är dygnsrytmen helt ur led…

Hittade en frösådd väldigt söt petunia där den forna altanen varit. Den motiverade lite omplantering och operation börja rädda och vårda blommor.

Ställde till en väldig oreda hos svartmyrorna som flyttat in i krukan jag skulle ha.

Det verkligen myllrar när ett myrbo utsätts för åverkan.

Sju tobaksplantor och den söta petunian fick flytta över i zinkkrukorna. Förbarmade mig över några av de stackars pelargonerna som jag bara slängde ut i våras för att se om de skulle ta sig. Har förträngt dem sen dess…
Men det var faktiskt betydligt fler pelargoner än jag trodde som visade livstecken. Kanske kan bli några fina pelargoner även i år innan vintern kommer.

Kvällskiken hos hästarna på sommarbetet bjöd på vacker solnedgång.

Har för andra gången i mitt liv faktiskt handlat något när jag går på en sån där hemma hosförsäljning. Sist var nog en sisådär 23 år sen. Utrensning av lite av vårens kollektion från Icon. Tänk er kacklet av väldigt många tanter i ett rum fyllt med bling bling… Blev två armband till tonåringen. Jag fick tre halsband och tre armband. Var väldigt länge sen jag överhuvudtaget shoppade loss på bling blingpryttlar men nåt skoj ska jag väl ha.

This entry was posted in Hundar, Pelargoner. Bookmark the permalink.

Kommentarer

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

No Trackbacks.