Årets nyårsmeny:
Helstekt oxfilé i ugn med potatis och morötter till det en gräddsås.
Efterrätt fruktsallad.
Tjugoåringen skällde för att jag gjorde finmat. När jag kunde ha gjort hamburgare som är mycket godare… smaken är som baken, delad.
Nu blir det vaniljpannacotta med hallon.
Första gången jag gjorde vaniljpannacotta var förra nyårsafton efter rosafluffiga Carina gjutit mod i mig. Hade inte lyckats ta mig över ångestberget att göra egen tidigare. Så varje gång jag gör pannacotta (och det har blivit mååååånga gånger under det här året) sänder jag alltid lite extra tankar och kärlek till Carina. Jag hoppas du fluffar runt och riktigt vältrar dig i rosa där uppe bland molnen. Tänker ofta på dig! Kram
Nu lämnar vi 2014 bakom oss och ser vad 2015 kan ge.
Gott nytt år och God fortsättning!
Kommentarer
No Trackbacks.