Nymockat

Skulle egentligen bara gå ut för att fylla på vatten till hästarna på sena kvällskvisten. Men så äckligt det var i boxarna av allt innestående så det fick bli till att mocka ut bägge boxarna helt. Det är inte klokt vad det har gått spån i sommar. Nu är alla de 18 säckarna slut. Var inte alls länge sen jag var och körde hem dem. Drygt fem veckor har det bara räckt. Förra lasset räckte höst – vinter – vår…

Det blir lite mer att göra när det är varmt minsann och hästarna bara hänger inne i stallet. Det var dessutom så varmt och kvalmigt med det tunga kroppsarbete det innebär att mocka så det var inte riktigt lattjolajbanlådan. Men nu är det gjort…

Tanterna blev i alla fall glada. De gick direkt in och la sig i det nya mjuka sköna. Bra belöning för hårt arbete när det är uppskattat. 🙂

IMG_9624[1] IMG_9625[1]

This entry was posted in Islandshästar and tagged . Bookmark the permalink.

Kommentarer

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

No Trackbacks.