Inskränkt småstadsmentalitet

Är kräkfärdig på fördomsfull, inskränkt besserwissersmåstadsmentalitet. Hade det inte varit för rucklet hade jag tagit vårt pick och pack och flyttat långt härifrån! Lika bra att tröstäta ordentligt så att jag mår illa på riktigt. Ikväll serverades kycklingsallad, vaniljpannacotta, chips och lösgodis. Mycket riktigt mår jag lite illa nu…

IMG_7253[1] IMG_7254[1] IMG_7255[1] IMG_7256[1]

Nu ger jag fingret åt skolan jag kämpat med år ut och år in för att lilleman ska få den hjälp och de resurser han behöver. Att han ska vara accepterad för den han är. Att det är ok att vara annorlunda. Det krävdes att han slutade för att det helt plötsligt rasslade till i skype och klasskompisarna har roligt tillsammans utanför skolan. Helt sjukt! Vad är det för människor som väljer att jaga en ensam mamma som kämpar hårt för att få livet och vardagen att gå ihop istället för att fokusera på barnet i skolan..? Utan människokännedom, med förutfattade meningar, som inte lyssnar, inte har förmågan att göra rimliga bedömningar. Sov de sig igenom den grundläggande psykologin under utbildningen eller de kanske skolkade helt..? Det värsta är väl att de inte ens har vett att begripa hur mycket de har förstört och ställt till det. Vidrigt!

 På måndag börjar lilleman i Nyhemsskolan i Varberg. En mindre friskola som bygger på kristen värdegrund med ett stort elevfokus. Nu får det bli lugn och ro!

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Kommentarer

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

No Trackbacks.