Fille den aldrig stille

När vi skulle välja valp inför att Fille flyttade hem till oss var vi och hälsade på valpflocken. Det var en valp som var i farten hela tiden, var med, framåt och gick kanske väl långt på upptäcktsfärd. Den valpen sa jag bestämt att den skulle vi INTE ha och valde en annan som var betydligt lugnare. Sen några veckor senare skulle vi åka och hämta hem vår efterlängtade valp. Attans osis så hade de lämnat iväg fel valp. Så den lugna valpen vi valt bodde nu någon annanstans och givetvis var det yrvädret, den där valpen jag bestämt sagt att vi INTE skulle ha, som var kvar istället. Så kom det sig att vi fick med oss Fille, den aldrig stille, hem. Den där första känslan visade sig stämma med hur det blev. Fille är aldrig stilla förutom när han sover… men han är en väldigt älskad hund. Även om han är både stövardöv och med stövarnäsa…

Fille i aktion, nr 1.

Fille i aktion, nr 2.

Han är en stilig kille, smidig och muskulös. Nu när han hunnit bli tre år.

IMG_6332[1] IMG_6301[1]

Bedårande söt var han som valp och unghund.

210 20110503 018

151

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Kommentarer

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

No Trackbacks.